Nog meer aanmeldingen

Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. Er zijn nu 35 aanmeldingen en nog een ruim 30 waarvan de docenten verwachten dat ze zich aanmelden. Er is een grote variatie in instrumenten die bespeeld gaan worden. Zo hebben we de volgende instrumenten die bespeeld gaan worden: viool, gitaar, zang, harp, piano, keyboard, doedelzak (misschien), marimba, saxofoon, drum, basgitaar, elektrisch gitaar. Heel veel van de benaderde docenten zijn zeer enthousiast. De huidige aanmeldingen komen bij 9 docenten vandaan en nog eens 14 docenten zijn druk bezig te inventariseren welke leerlingen zich aan willen melden.

Een van de doelstellingen van De Grote Voorspeeldag is het samenspel bevorderen. De volgende combinaties worden dan al verwacht. Viool samen met gitaar, viool met doedelzak, piano met zang, zang met gitaar, basgitaar met elektrisch- en basgitaar, saxofoon met zang, drum gitaar en piano. Als de docenten dit allemaal voor elkaar krijgen zou dat helemaal geweldig zijn.

Er is nog ruimte ruimte voor meer deelnemers dus als jij les hebt en mee wilt doen of je bent een docent en je hebt leerlingen die mee willen doen, dan kan er nog tot 1 juni aangemeld worden via deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie