Jumbo Nagelmaeker – Gouden Sponsor

De Grote Voorspeeldag stelt graag een van de 4 Gouden Sponsors voor:

Jeroen en Marina Nagelmaeker-Nijland

“Jumbo Nagelmaeker is inmiddels een begrip in Stadshagen. In onze ruim opgezette winkel tref je een zeer uitbreid assortiment. Trots zijn we op onze versafdelingen. Ambachtelijkheid en vakmanschap staan hierin centraal. In het oog springend is onze slagerij waar je op elk moment gegrilde kipproducten en zelf bereide maaltijden kunt verkrijgen. Een enthousiast en betrokken team van medewerkers is je graag van dienst. Met behulp van ruime openingstijden, zelfscan en een grote kinderhoek proberen we je het boodschappen doen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze lokale betrokkenheid dragen we op vele manieren bij aan de groei en bloei van de mooie wijk Stadshagen.”

Onze openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie