Muziekcentrum Oostendorp – Diamanten Sponsor

De Grote Voorspeeldag stelt graag een van de 2 Diamanten Sponsors voor:

Daarom Oostendorp.
Wist u dat zelf muziek maken niet alleen genieten en ontspanning is, maar het is bovendien gezond voor zowel je ziel, je geest én je verstand. Dat wijzen alle wetenschappelijke onderzoeken op dit gebied uit. Het bevordert je gelukservaring sterk. En zijn we daar niet allemaal naar op zoek?

Met name ontspanning is hard nodig in deze gehaaste tijd. Wat is er nou mooier dan te ontspannen, iets moois te leren wat ook nog goed is voor je ziel en zaligheid. Daarom is onze missie daarop gebaseerd.
En wij mogen u begeleiden om het instrument te kiezen wat u gaat helpen om die droom waar te maken. Wat hebben wij toch een fantastisch beroep. Bent u er klaar voor om uw gelukshormonen te laten stromen?

Een inspirerende missie
Mensen het plezier van zelf muziek maken laten beleven, dát is onze missie. Onze slogan ‘Beleef muziek’ ondersteunt onze missie. Al onze 28 medewerkers werken vol passie voor u met deze missie in het vizier. Onze dagelijkse handelingen worden daardoor geïnspireerd. Zo organiseren wij bijvoorbeeld regelmatig workshops improviseren, om u kennis te laten maken met het plezier dat dit met zich meebrengt.
De adviserende muzikanten die in onze showroom werken, kennen de positieve invloed van zelf muziek maken. Daarom kunnen zij u zo goed begeleiden zodat u een instrument naar wens uit kunt zoeken. Het plezier van zelf muziek maken voelen kan natuurlijk op elk muziekinstrument, maar omdat wij een toetsenspeciaalzaak zijn, richten wij ons op deze specifieke groep muziekinstrumenten.

Maak kennis met ons en kom naar de winkel of bezoek onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie